Forside
Montering - Planlægning
Montering - Skinner & Paneler
Montering - El
Solcellepaneler
Inverteren
Det administrative
Økonomi
 
 
 
Bliv din egen energileverandør og tjen penge. Når man producerer mere strøm end man selv bruger vil den overskydende strøm blive "lagret" på elnettet. Når man senere har behov for strømmen "henter" man den bare tilbage.
Én gang om året opgør elselskabet forskellen mellem den strøm du køber og den, du selv producerer. Derud af kommer navnet Nettomålerordningen.

Når man er tilmeldt nettomåler-ordningen, aflæses ens elmåler én gang årligt. Den aflæste værdi er forskellen mellem ens faktiske elforbrug og det solcelleanlægget har produceret – deraf navnet
nettomålerordningen. Læs mere...Mange tror at man kun må opsætte solcelleanlæg med en maksimal kapacitet på 6 kW, kWh eller kWp. Man må principielt producere alt det strøm man vil, men kun udlede maksimalt 6 kW på elnettet. SKAT har klart fortolket dette. Læs mere...
   
Velkommen til vores solcelleanlæg
Baggrunden for vores interesse i et solcelleanlæg var, at en i familien havde fået et tilbud på et sådan. Umiddelbart syntes jeg det var dyrt - ca. 140.000 for et 6kW-anlæg. For ca. 1 måned siden inviterede Bygma, Hjørring til en informationsaften. Vores viden om solcelleanlæg var ret begrænset, men vi blev en del klogere på informationsmødet.

Når jeg skal investere i noget teknik såsom computere, fjernsyn mv., så bruger jeg meget tid på at læse om teknikken, så jeg har det bedst mulige grundlag for at anskaffe det bedst tænkelige set i forhold til økonomien...sådan er jeg bare!

Jo mere jeg læste om solcelleanlæg jo mere blev jeg klar over hvor simpel en teknik der er i spil. Der er egentlig ikke særlig meget man skal vide for selv at købe, montere og installere et solcelleanlæg. Denne hjemmeside handler netop om disse ting.
Overordnet om solcelleanlægget
Vores solcelleanlæg har følgende overordnede specifikationer:
Kapacitet: 7,155 kWp
Forventet produktion: 5,600 kWh
Inverter (vekselretter): 1 stk. Danfoss TLX Pro+ 8kW
Solcellepaneler: 27 stk. ZNShine 265 Watt
Samlet pris, alt inklusive: Kr. 88.240,-


Den faktiske produktion
Du kan følge anlæggets faktiske produktion her: Danfoss CLX Portal...

 
 
   
Copyright © 2012 EASYConsult ApS | Alle rettigheder forbeholdes.
EASYConsult ApS | Grethesvej 33 | 9800 Hjørring | Telefon 98 91 19 43